Доставка и монтаж на климатици.


С всеки един избран климатик от фирма "Ховенес", Вие имате възможност да изберете опцията “Монтаж на климатик”. Екип от специалисти ще извърши в удобно за Вас време монтажа на Вашия климатик качествено, чисто и професионално, съобразено с вашите предпочитания и специфичните технологични изисквания. При монтажа се използват само качествени инструменти и материали, за да гарантираме дълга и безпроблемна експлоатация на Вашия климатик. Цените за монтаж на климатик са калкулирани на база “Стандартен монтаж”. Под Стандартен монтаж се разбира тръбен път с изолация, окабеляване и бандаж между вътрешно и външно тяло .

Ремонт на климатични системи.


Фирма "Ховенес" работи с почти всички от предлаганите на пазара  видове марки климатици и имаме натрупан сериозен опит в сервизирането на различните марки и модели. Работим директно с основните вносители за България на климатична техника и разполагаме със сервизна информация и възможност за доставка на необходимите резервни части. Поддържаме и в наличност компоненти за голяма част от стандартните климатици.

Профилактика на климатични системи.


Фирма "Ховенес" предлага професионална профилактика, която удължава живота на Вашия климатик и повишава неговата ефективност. Профилактиката включва и цялостна диагностика на климатика, така че ако имате каквито и да са притеснения относно работата на климатика може да разчитате на техниците за съвети. Своевременната профилактика и диагностика могат да Ви спестят пари от бъдещи ремонти.

 

Тел:+359897229777

Факс: 056 999 877

гр.Бургас,ул.Поп Георги 3

©2020 by Hovenes. Proudly created with Wix.com

air-conditioner-cleaning.jpg